SHAKE AND SHARE
Bestel een leuke cocktail, kies een paar megaleuke sharing gerechtjes uit.
(No double dipping (just kidding)
MUST HAVES
Kroketjes van Wagyu - €28
Wat als een bitterbal met een Bentley zou rijden
Kaas en garnaalballetjes - €21
We gaan eerlijk zijn, het zijn meer langwerpige kroketjes dan balletjes maar gewoon megalekker
Carpaccio - €28
Al eens een carpaccio gegeten van Wagyu?
Here is your chance!
Traaggegaard, gelakt buikspek - €26
Zoet laklaagjes maar net dat puntje zout van het spek: HEMELS…
VOOR DE GEVORDERDEN
Burrata sin tomate - €27,5
Burrata met artisjok en een brunoise van zwarte olijven. Topcombinatie!
Quessedilla met kimchi en koriander - €24
Mexico, Mexicooooooooooo!
Dim Sum van scampi - €27
Zoetzure soja, gember, sesam, je waant je in Azië
Crudo van tonijn - €29
Créme pinda, ingelegde sjalot, gember en tartaar van tonijn.
Tuno goes Indian!
TWIN TOWERS
Toren van Foie
Gebakken foie, terrine en crème brulée
€35
Toren van zalm
Rilette, huisgerookte zalm en Gravad Lax met granite van Hendricks gin.
€33
DINE AND WINE
Kies uit één van onze heerlijke hoofgerechten!
WHEN IN BASILE -HOOFDGERECHTEN
Leon’s zalm op zoutsteen - €35
Gebakken op zoutsteen, korst van groene kruiden en panko en our secret chutney
Holy Mama - €34
Huisgemaakte gegrild brood, dun gesneden kort gebakken rundsvlees en zoutzuur sausje en Parmezaanse kaas
Brasvar - €29
Filet pur van Brasvar gemarineerd met kruiden uit de provence. Zo mals, zo lekker, zo Basile
Pasta La Dolve Fiamma - €32
Rigatoni met krab en nduja
LETS EAT - NOG MEER LEKKERE HOOFDGERECHTEN
Filet Pur Belgisch Wit - Blauw - €43
3 weken gerijpt met warme seizoensgroenten
Peperroom / champignonroom / bearnause - €4
Kabeljauwhaasje - €43
Risotte van wilde boschampignons
Zeebaars met kruidenkorst - €41
Met lauwe tartaar en gebrande groene asperges
Tomahawk “Hereford” (per 2p) - €57
Beurre noissette met gesmolten beenmorg en sjalot
Varkenswangetjes met Sint Hubertus Amber - €32
Zeer traag gegaard tot ze botermals zijn met gebakken appeltjes
Vol Au Vent - €32
Free - range hoevekip, kastanjechampignons balletjes van kalfsgehakt, volgens het originele recept van Marie-Antoine Carême
LET’S MAKE SALADS GREAT AGAIN
Tonijn (salad) - €34
Dichtgeschroeid met sesam en afgewerkt met een wasabimayonaise
Geitenkaas (salad) - €31
Appeltjes, spek en acaciahoning
Josephine - €31
Vegetarische versie van de Holy mama met zoete aardappelfrietjes
Risotto Bosco - €31
Risotto met een mengeling van boschampignons
KINDERGERECHTEN - Dit is voor onze jonge gasten tot 12 jaar.
Vol au vent - €14
Kindersteak - €17
Pasta met bolognaisesaus - €12