SHAKE AND SHARE

Bestel een leuke cocktail, kies een paar megaleuke sharing gerechtjes uit.

(No double dipping (just kidding)

MUST HAVES

Kroketjes van Wagyu - €28
Wat als een bitterbal met een Bentley zou rijden

Kaas en garnaalballetjes - €21
We gaan eerlijk zijn, het zijn meer langwerpige kroketjes dan balletjes maar gewoon megalekker

Carpaccio - €28
Al eens een carpaccio gegeten van Wagyu?

Here is your chance!

Traaggegaard, gelakt buikspek - €26
Zoet laklaagjes maar net dat puntje zout van het spek: HEMELS…

VOOR DE GEVORDERDEN

Burrata sin tomate - €27,5
Burrata met artisjok en een brunoise van zwarte olijven. Topcombinatie!

Quessedilla met kimchi en koriander - €24
Mexico, Mexicooooooooooo!

Dim Sum van scampi - €27
Zoetzure soja, gember, sesam, je waant je in Azië

Crudo van tonijn - €29
Créme pinda, ingelegde sjalot, gember en tartaar van tonijn.

Tuno goes Indian!

TWIN TOWERS

Toren van Foie
Gebakken foie, terrine en crème brulée

€35

Toren van zalm
Rilette, huisgerookte zalm en Gravad Lax met granite van Hendricks gin.

€33

DINE AND WINE

Kies uit één van onze heerlijke hoofgerechten!

WHEN IN BASILE -HOOFDGERECHTEN

Leon’s zalm op zoutsteen - €35
Gebakken op zoutsteen, korst van groene kruiden en panko en our secret chutney

Holy Mama - €34
Huisgemaakte gegrild brood, dun gesneden kort gebakken rundsvlees en zoutzuur sausje en Parmezaanse kaas

Brasvar - €29
Filet pur van Brasvar gemarineerd met kruiden uit de provence. Zo mals, zo lekker, zo Basile

Pasta La Dolve Fiamma - €32
Rigatoni met krab en nduja

LETS EAT - NOG MEER LEKKERE HOOFDGERECHTEN

Filet Pur Belgisch Wit - Blauw - €43
3 weken gerijpt met warme seizoensgroenten

Peperroom / champignonroom / bearnause - €4

Kabeljauwhaasje - €43
Risotte van wilde boschampignons

Zeebaars met kruidenkorst - €41
Met lauwe tartaar en gebrande groene asperges

Tomahawk “Hereford” (per 2p) - €57
Beurre noissette met gesmolten beenmorg en sjalot

Varkenswangetjes met Sint Hubertus Amber - €32
Zeer traag gegaard tot ze botermals zijn met gebakken appeltjes

Vol Au Vent - €32
Free - range hoevekip, kastanjechampignons balletjes van kalfsgehakt, volgens het originele recept van Marie-Antoine Carême

LET’S MAKE SALADS GREAT AGAIN

Tonijn (salad) - €34
Dichtgeschroeid met sesam en afgewerkt met een wasabimayonaise

Geitenkaas (salad) - €31
Appeltjes, spek en acaciahoning

Josephine - €31
Vegetarische versie van de Holy mama met zoete aardappelfrietjes

Risotto Bosco - €31
Risotto met een mengeling van boschampignons

KINDERGERECHTEN - Dit is voor onze jonge gasten tot 12 jaar.

Vol au vent - €14

Kindersteak - €17

Pasta met bolognaisesaus - €12